dimecres, 1 de maig del 2013

Celler de Can Roca

Enguany el premi com a millor restaurant del món se l'emporta el Celler de Can Roca (Girona) i un sentiment contradictori. D'una banda satisfeta per haver-hi anat, convidada clar, i de l'altra, amb una certa mala consciència de confessar-ho en els temps que corren. Us penjo la carta del menú (gener de 2013) que vam fer. Els vins els deixo per un altre dia. Menjar al Celler de Can Roca jo diria que és un acte estètic. La bellesa dels plats, amb la forma i el fons confonent-se, és tota una sorpresa. Diferent a tot el que he vist mai. Després venen els sabors, les textures, les olors... però res m'impactà tant com la bellesa del conjunt. El pitjor del menú podria ser massa barreja de plats i vins que t'acaben anestesiant el paladar i un ús abusiu de la xocolata i el dolç en gairebé tots els plats.


Menú festival
Poma de fira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada